About Me

 

20161227_1159191

 

Hello, hello and welcome to my blog, Mihaela Con.

Mihaela este numele meu, am 32 de ani si sunt originara din Romania ( olteanca mai exact )  din 2011 locuiesc in Northampton un oras situat in centrul Marii Britanii. Am venit aici initial pentru o scurta perioada de timp, in cautarea unui vis dar cel mai mult al unor sperante.  Am decis sa raman, exact nu stiu cand, dar imi place Marea Britanie, cu tot cu vremea ei capricioasa .

Acest blog a aparut in 2016, in Octombie mai precis, si este caietelul meu de colorat, unde imi place sa scriu despre diverse. Despre fashion, nu ca un expert doar ca un pasionat , despre devoltare personal pentru ca gasesc important sa investesc in asta , trucuri de beauty pe le-am descoperit si incercat, mancare buna ;  cred eu 🙂 si cam tot ce mai citesc interesant.

Altceva; evit sa ma descriu intr-un fel anume doar pentru ca am inteles cu ceva ani in urma ca sunt intr-o continua schimbare si dezvoltare. Pentru ca sunt femeie parerea mea sa schimbat si se va mai schimba de multe ori dea-lungul vietii asa ca evit sa bat lucrurile in cuie. Ceea ce poate nu se va mai schimba, sau cine stie poate ca da, este placerea de a descoperii si invata lucruri noi, dorinta de cunoastere si buna dispozitie care cred ca ma caracterizeaza. Cred ca m-am nascut zambind.

Daca vrei sa-mi scrii, nu ezita . Este o placere sa cunosc oameni noi.

Thanks for stopping by, I really apreciate it  !

Advertisements