About Me

 

20161227_1159191

 

Hello, hello and welcome to my blog, Mihaela Con.

Mihaela este numele meu, am 32 de ani si sunt originara din Romania ( olteanca mai exact ) ย din 2011 locuiesc in Northampton un oras situat in centrul Marii Britanii. Am venit aici initial pentru o scurta perioada de timp, in cautarea unui vis dar cel mai mult al unor sperante. ย Am decis sa raman, exact nu stiu cand, dar imi place Marea Britanie, cu tot cu vremea ei capricioasa .

Acest blog a aparut in 2016, in Octombie mai precis, si este caietelul meu de colorat, unde imi place sa scriu despre diverse. Despre fashion, nu ca un expert doar ca un pasionat , despre devoltare personal pentru ca gasesc important sa investesc in asta , trucuri de beauty pe le-am descoperit si incercat, mancare buna ; ย cred eu ๐Ÿ™‚ si cam tot ce mai citesc interesant.

Altceva; evit sa ma descriu intr-un fel anume doar pentru ca am inteles cu ceva ani in urma ca sunt intr-o continua schimbare si dezvoltare. Pentru ca sunt femeie parerea mea sa schimbat si se va mai schimba de multe ori dea-lungul vietii asa ca evit sa bat lucrurile in cuie. Ceea ce poate nu se va mai schimba, sau cine stie poate ca da, este placerea de a descoperii si invata lucruri noi, dorinta de cunoastere si buna dispozitie care cred ca ma caracterizeaza. Cred ca m-am nascut zambind.

Daca vrei sa-mi scrii, nu ezita . Este o placere sa cunosc oameni noi.

Thanks for stopping by, I really apreciate it ย !

Advertisements