Machiaj Primavara 2017 – Tendinte

Marile case de moda si-au spus cuvantul si atunci  cand vine vorba despre tendintele in machiaj pentru acest an, dupa ce le-am urmarit cu mare interes prezentarile, am tras si  cateva concluzii pentru primavara lui 2017.

Natural.

Look ul natural a fost foarte promovat anul acesta in cadrul New York Fashion week. Acolo  am vazut promovata foarte mult frumousetea naturala, nuantele neutre si calde, produsele care nu incarca fata fiind cele mai intalnite in cadrul show-urilor de moda.  Anul acesta deci ne este propus sa uitam putin de conturarea fetei, toate acele produse care incarca fata si sa fim cat mai naturalete . Sa folosim culori calde si neutre. Un fond de ten si o pudra usoara, putin bash si putin rimel fiind cam tot ce am avea nevoie pentru un machiaj de zi.

Chanel inspiration

natural-1

Nuante tari si indraznete

Daca in schimb vorbim despre culori si un machiaj mai pronuntat , anul acesta ne sunt propuse culorile curcubeului si potrivirea lor . Daca iti place o culoare in mod deosebit si vrei sa ai un look diferit dar si in tendinte, alege sa porti aceasi culoare la ochi, pometi si buze. Poti alge culori cat mai calde sau mai cat mai excentrince in functie de momentul zilei si ocazia la care mergi. Am vazut in cadul prezentarilor Nina Ricci folosite;  gloss de buze violet, albastru marin si culoara mandarinei.

culori

Glitter si linii de tusi pronuntate

Anul acesta glitter-ul este peste tot,  a cucerit femeile din intreaga lume asa ca atunci cand ne gandim la machiajul cu glitter, vorbim atat despre buze sclipicioase cat si despre ochi si sparncene conturate cu glitter. Am vazut inca de anul trecut la frumoasa Gigi Hadid sprancenele cu linie de glitter argintiu, anul acesta acesta a luat o si mai mare amploare fiind purtat atat pe buze cat si pe sprancene sau pe pleoapa mobila.

gliter-trio

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s